Ons Stekkie

Het gevecht met grote vissen aangaan tijdens Koningsdag 2017

Op donderdag 27 April is het zover, Koningsdag en dan gaan we naast chillen ook drillen!

Drillen van vis houdt in dat de visser zijn gehaakte vis gaat proberen te landen, dit kan ook gesimuleerd worden met de drill machine! Deze machine kent programma´s om het gevecht met bijvoorbeeld Snoek, Karper, Meerval maar ook serieuze gevechten met Tonijn, Zeilvis of bijvoorbeeld een Marlijn aan te gaan.

Op de makkelijk herkenbare stand van Hengelsportvereniging “ Ons Stekkie” is samen met sponsoren realisatie van deze fraaie happening gerealiseerd. We staan op het evenemententerrein!

• Voor de jeugd tot 11 jaar is er de wedstrijd waar we een karper drillen.

• Voor de jeugd van 11 tot en met 14 is er de dril van een Meerval.

• Voor de senioren is er de dril van een tonijn!

• Tijd en omgang materialen worden meegenomen in de klassementen!

Meedoen kost een euro, ben je lid van de hengelsport vereniging dan kost het de eerste keer helemaal niets!

Winnaars krijgen mooie hengelsport prijzen!

Wil je lid worden deze dag dan kan dat uiteraard ook en wat deze dag uniek maakt is dat bij machtiging er geen administratiekosten worden berekend!

Wat let je om jou Droomvis te landen op Koningsdag 2017!Dril simulator